Terug

Koks derde tijdens Future Talents

donderdag 18 april 2019

Studenten Horeca en Hospitality Management Mark Jellema, Nicky Aquaa en Ruben van Zanten zijn derde geworden tijdens Future Talents.

Maandag 8 april zijn de gastronomische talenten van Nederland de strijd met elkaar aangegaan tijdens Future Talents. De jaarlijkse vakwedstrijd is dit jaar voor voor de negende keer gehouden. In totaal hebben 85 jonge koks en gastheren & -dames meegedaan. Mark Jellema, Nicky Aquaa en Ruben van Zanten van ROC Friese Poort werden derde. Een hele prestatie als je kijkt naar het niveau van de wedstrijd en de jury. 

De beoordeling lag in handen van sterrenkoks: Jacob Jan Boerma (De Leest***), Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**), Erik & Julien van Loo (Parkheuvel**) en Dick Middelweerd (De Treeswijkhoeve**). Zij jureerden op creativiteit, kooktechniek, cuisson, smaak, presentatie en opmaak. 

In totaal deden er 17 verschillende mbo-scholen mee aan Future Talents. Opleidingsmanager Horeca en Hospitality Management Peter Wattel zette Nicky, Ruben en Mark naderhand in het zonnetje. 

Afbeelding verwijderd.Peter Wattel bedankt de drie koks van ROC Friese Poort Afbeelding verwijderd.