Restaurant KIEM Sneek

Restaurant KIEM is GRUTSK

KIEM LogoRestaurant KIEM is GRUTSK 

Restaurant KIEM is een leerbedrijf waar zowel particulieren als organisaties terecht kunnen voor lunch en diner. In het restaurant werken koks, gastheren, gastvrouwen en horeca ondernemers/managers in opleiding aan kwaliteitsproducten en gastvrijheid. Alle gerechten worden, volgens de principes van Dutch Cuisine, door de studenten van de opleidingen Horeca onder professionele begeleiding bereid en geserveerd. Het team zorgt ervoor dat u kunt genieten van gerechten met een hoog kwaliteitsniveau in smaak en presentatie. Studenten leren op deze manier in een inspirerende praktijkomgeving alles wat in een echt restaurant ook gebeurt. Het leerproces van deze studenten staat daarbij centraal, waardoor er veel aandacht is voor gastvrijheid, etiquette en kennis over de gerechten.

Openingstijden

Lunch (ma/wo/vr): 11.45 uur -13.00 uur
Diner (di/wo/do): 17.30 uur -20.30 uur

dutch cuisine

Adres en contact

Harste 4-6
8602 JX Sneek

Tel: 0515-481742

ROUTE

 

 

Grutsk

G = Gastvrij en Gezond
In Restaurant KIEM staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Hierbij is karaktervorming een essentieel onderdeel voor onze studenten. Onze producten zijn gezond en in balans. Naast lekker willen we ook dat onze gasten energie tanken in ons leerbedrijf en niet met een opgeblazen gevoel weggaan. Daarnaast blijven we zoeken naar alternatieven waardoor we minder afhankelijk worden van zout, suiker en geraffineerde koolhydraten.

R = Regionaal en Onderscheidend
Restaurant KIEM werkt met streekgebonden producten en wil voorop kunnen lopen als het gaat om trends en ontwikkelingen. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol. Want wat is het gevolg van onze werkwijze voor onze collega's studenten, producenten en milieu en wat is de winst op lange termijn.

U = Uitstraling
Restaurant KIEM wil enthousiasme en passie uitstralen naar onze studenten en gasten. Een goed voorbeeld geven en geloven in wat we doen.

T = Toekomstgericht en Innovatief
Wij leiden de volgende generatie op en hierbij kijken we niet naar de standaards van vandaag maar wat is er nodig morgen.

S = Simpel 
Simpel staat voor weinig poeha, alles wat we doen is echt. Onze gastvrijheid is gemeend en gul. Vanuit de keuken wordt dit vertaald in de kunst van het weglaten. Alles is functioneel en sluit aan bij wat we willen uitstralen. Dit betekent dat alle facetten overeenkomen.

K = Kwaliteit
Alles wat we doen, wat we verkopen en wat we geven begint met kwaliteit waar we achter staan!