Dutch Cuisine
In het restaurant, zowel in de keuken als in de bediening, wordt het gedachtengoed van de Dutch Cuisine nageleefd. Onze studenten werken volgens deze vijf principes binnen Restaurant KIEM en geven hier waardevolle invulling aan.
“Dutch Cuisine gaat de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart zetten voor een breed publiek. Een eetcultuur die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak, gezond en verantwoord koken vanuit onze creativiteit en eigenzinnigheid, ons vrijdenken en pragmatisme en altijd vanuit het principe: less is more. Deze waarden weerspiegelen wie we zijn en waar we voor staan. Zij zijn onze identiteit, ons DNA. Daarnaast hanteren we vijf principes die duurzaam zijn voor mens en milieu en leidend in ons dagelijks handelen."
Proef de gastvrijheid in het proeflokaal!
Het Proeflokaal is een ontmoetings- & thuisplek voor alle gasten van ROC Friese Poort Drachten waar gezondheid voorop staat! Vanuit het proeflokaal worden partijen, vergaderingen, diners, lunches en nog veel meer verzorgd door studenten. In Het Proeflokaal wordt gewerkt met eerlijke en biologische producten, huisgemaakt, beperkt suikergehalte zonder E-nummers met eerlijke en betaalbare prijzen. Bovenal is Het Proeflokaal voor elke doelgroep een ontmoetingsplaats. Een perfecte locatie voor uw ontmoeting waar u automatisch gestimuleerd wordt om voor gezonde voeding te kiezen. Neem contact met ons op via hetproeflokaal@rocfriesepoort.nl en kies voor een inspirerende omgeving voor uw ontmoeting.
Adres en contact
Restaurant KIEM Drachten
Leidijk 49
9202 TW Drachten
Tel: (0512) 76 77 64
E-mail: kiemdrachten@rocfriesepoort.nl