Terug

Informatiebijeenkomst Constructie- en plaattechnoloog mbo 4 BBL

21 mei 2019 om 15:45

Kom naar de vrijblijvende bijeenkomst voor informatie over Constructie- en plaattechnoloog mbo 4 BBL.

ROC Friese Poort start op 2 september 2019 in Drachten met de mbo-opleiding Constructie- en plaattechnoloog niveau 4 BBL.

Deze opleiding gaat verder waar de opleidingen allround constructiewerker, allround plaatwerk en allround lasser ophouden. Deze opleiding zorgt voor verdieping waarbij meer geleerd wordt over de diverse machines, materialeneigenschappen en men wordt opgeleid tot specialist op de werkvloer.

Wij nodigen u en uw collega’s hierbij van harte uit voor een bijeenkomst op dinsdag 21 mei 2019 op onze vestiging ROC Friese Poort, Splitting 21-23 in Drachten.

Tijdens deze vrijblijvende bijeenkomst informeren wij u graag over de inhoud van de opleiding. Wij gaan tijdens de bijeenkomst graag met u in gesprek en zijn erg benieuwd naar uw mening en eventuele (branche specifieke) wensen aangaande de inhoud van de opleiding. Met uw input kunnen we de opleiding goed laten aansluiten op uw scholingsbehoefte en de vraag uit de markt.


Het programma voor deze bijeenkomst ziet er als volgt uit:

15.45 uur - Inloop met drankje

16.00 uur - Start programma
                  - Welkom
                  - Inhoud en lesprogramma
                  - Presentatie van een aantal relevante vakken
                  - In gesprek met elkaar over nadere invulling van de opleiding

18.00 uur - Afsluiting

Wij hopen dat ook u en uw collega’s van de partij zullen zijn. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar dafeenstra@rocfriesepoort.nl en daarin aan te geven met hoeveel personen u verwacht deel te nemen.

Mocht u vragen hebben of alvast iets willen weten over deze opleiding, bekijk opleiding op de website of neem contact met ons op via het telefoonnummer (058) 2339966.

Graag tot 21 mei!