Informatieavond volwassenenonderwijs

Wil jij klaargestoomd worden voor de baan van morgen en heb jij zin om weer te studeren? Kom naar onze open dag op dinsdag 10 maart, dan helpen wij je graag bij het maken van de juiste studiekeuze.

Wil jij als volwassene een (mbo-)opleiding volgen, maar heb je de juiste opleiding of cursus nog niet gevonden? Kom naar onze vestigingen Leeuwarden, Drachten, Emmeloord of Sneek voor de informatieavond. Wij bieden meer dan 180 verschillende mbo-opleidingen in verschillende richtingen aan. Ook voor volwassenen zijn er diverse scholingsmogelijkheden. Je kunt kiezen voor een mbo-opleiding, een branche-erkende opleiding, een cursus, training of voor een traject op maat. Wij adviseren en helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze, natuurlijk geheel vrijblijvend. Tijdens de informatieavond zijn de decanen/opleidingsmanagers van onze opleidingen aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Je kunt je ook direct inschrijven.

We houden rekening met jouw persoonlijke situatie. Ons onderwijs is zó ingericht dat jouw opleiding goed is te combineren met werk en/of gezin. Vaak kun je de opleiding of cursus versneld of in de avonduren volgen en zijn er mogelijkheden voor (online) zelfstudie. Je krijgt les in kleine groepen en je zit met vakgenoten in de klas. Je hebt veel raakvlakken en bovendien leer je ook van elkaar.

Je bent van harte welkom tussen 16.30-20.00 uur op de volgende vestigingen:

Leeuwarden - Wilaarderburen 1
Drachten - Splitting 21/23
Emmeloord - Espelerlaan 74
Sneek - Harste 4-6

Zien we jou ook op 10 maart?

Informatieavond