Terug

Informatieavond scholing pedagogisch medewerkers niveau 3 naar 4

13 februari 2020 om 14:41

Werk je als pedagogisch medewerker in de kinderopvang? Haal dan in 1 jaar je mbo-niveau 4-diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Werk je in een kinderopvangorganisatie en ben je in het bezit van een pedagogisch medewerker mbo niveau 3 diploma? Wil je jezelf (of jouw medewerkers) opleiden naar een Gespecialiseerd pedagogisch medewerker mbo-niveau 4? Dan kun je bij het volwassenenonderwijs van ROC Friese Poort in 1 jaar je mbo-diploma niveau 4 halen. Als Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 krijg je meer verantwoordelijkheden, ben je breder inzetbaar en mag je ook de coördinerende taken op je nemen. Tijdens de opleiding kun je kiezen uit verschillende keuzedelen. 

Op 11 maart 2020 wordt er speciaal voor dit versnelde traject een informatieavond gehouden voor medewerkers in de kinderopvang die in het bezit zijn van hun mbo-diploma niveau 3. Wij vertellen je meer over de algemene opbouw van de opleiding, de keuzedelen en het VierVVE basistraining certificaat.

De start van de opleiding is september 2020 en start (afhankelijk van het aantal deelnemers) in Sneek, Leeuwarden en/of Drachten.

Komen jij en je collega's ook? Meld je vrijblijvend aan via mmollema@rocfriesepoort.nl onder vermelding van je naam en organisatie (indien van toepassing).

Informatie bijeenkomst

DatumWoensdag 11 maart 2020   
Locatie Burstumerdyk 2, 9001 ZC Grou (voetbalkantine GAVC)
Tijd20:00-20:45 uur
Aanmeldenmmollema@rocfriesepoort.nl

Haal in 1 jaar je mbo-diploma (niv. 4) Gespecialiseerd pedagogisch medewerker