Terug

Informatieavond 29 juni 2021

29 juni 2021 om 19:00

Meld je aan voor de informatieavond van dinsdag 29 juni

Sta je op het punt je definitieve opleidingskeuze te maken en heb je nog een belangrijke vraag? Heb je onze online open dagen gemist en wil je graag nog meer weten over onze mbo-opleidingen? Kom dan naar onze Informatieavond.

Meld je aan

De informatieavond is geen open dag. Wel kun je samen met een van onze ambassadeurs of voorlichters een rondje door de school maken en al je vragen stellen over onze mbo-opleidingen en school. Weet je het daarna zeker, dan kun je je tijdens de informatieavond gelijk aanmelden voor de mbo-opleiding van jouw keuze! 

Volwassenen
Ook voor volwassenen zijn er diverse scholingsmogelijkheden. Wil jij als volwassene een (mbo-)opleiding volgen, maar heb je de juiste opleiding of cursus nog niet gevonden? Wij adviseren en helpen je op dinsdag 29 juni graag bij het maken van de juiste studiekeuze, natuurlijk geheel vrijblijvend.

In verband met de huidige coronamaatregelen vragen we je maximaal één persoon uit eigen huishouden mee te nemen naar de informatieavond. Daarnaast hebben we een maximale capaciteit per vestiging. Meld je daarom op tijd aan.