Terug

Informatieavond

12 maart 2019 om 19:00 tot 21:00

Wil jij een (mbo-)opleiding volgen, maar heb je de juiste opleiding nog niet gevonden?

Wil jij een (mbo-)opleiding volgen, maar heb je de juiste opleiding nog niet gevonden? Kom naar één van onze vestigingen voor de Informatieavond.

Wij bieden meer dan 180 verschillende mbo-opleidingen in verschillende richtingen aan. Wij adviseren en helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze, natuurlijk geheel vrijblijvend. Tijdens de Informatieavond zijn de decanen/opleidingsmanagers van onze opleidingen aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Je kunt je ook direct inschrijven.

Volwassenenonderwijs
Ben je 21 jaar of ouder en wil jij een opleiding volgen? 

  • Je kunt als volwassene opleidingen, trainingen en cursussen volgen bij ROC Friese Poort. Je kunt kiezen voor een mbo-opleiding, een branche-erkende opleiding, een cursus, training of voor een traject op maat. 
  • Wil je weten welke volwassenenopleiding jou goede baankansen geeft?
  • We houden rekening met jouw persoonlijke situatie. Ons onderwijs is zó ingericht dat jouw opleiding goed is te combineren met werk en/of gezin. Vaak kun je de opleiding of cursus versneld of in de avonduren volgen en zijn er mogelijkheden voor (online) zelfstudie.
  • Je krijgt les in kleine groepen en je zit met vakgenoten in de klas. Je hebt veel raakvlakken en bovendien leer je ook van elkaar.

Wat wordt jouw volgende stap? We informeren je graag over jouw scholingsmogelijkheden.

Je bent van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur op de volgende vestigingen:

Leeuwarden - Wilaarderburen 1
Drachten - Splitting 21/23 (gebouw D)
Emmeloord - Espelerlaan 74
Sneek - Harste 4-6