Terug

Informatieavond 10 maart 2020

10 maart 2020 om 16:30 tot 20:00
  • Emmeloord, Espelerlaan
  • Sneek, Harste
  • Drachten, Splitting
  • Leeuwarden, Wilaarderburen

Sta je op het punt je opleidingskeuze te maken, maar heb je nog een belangrijke vraag? Kom naar onze Informatieavond.

Sta je op het punt je definitieve opleidingskeuze te maken en heb je nog een belangrijke vraag? Heb je onze Open Dag gemist en wil je graag nog meer weten over onze mbo-opleidingen? Kom dan naar onze Informatieavond. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. De informatieavond is geen open dag. Wel kun je samen met een van onze ambassadeurs of voorlichters een rondje door de school maken en al je vragen stellen over onze mbo-opleidingen en school. Weet je het daarna zeker, dan kun je je tijdens de informatieavond gelijk aanmelden voor de mbo-opleiding van jouw keuze! 

Volwassenen
Ook voor volwassenen zijn er diverse scholingsmogelijkheden. Wil jij als volwassene een (mbo-)opleiding volgen, maar heb je de juiste opleiding of cursus nog niet gevonden? Wij adviseren en helpen je op 10 maart graag bij het maken van de juiste studiekeuze, natuurlijk geheel vrijblijvend.

Wil je alvast weten hoe je je moet aanmelden en wat er daarna met je aanmelding gebeurt? Hoe ziet een intakegesprek eruit? Moet je je voorbereiden op een intakegesprek? Onze student Darshan ging langs bij onze studentenadministratie.