Meld je aan voor de informatieavond van 29 juni

Meld je aan voor de informatieavond van dinsdag 29 juni

Sta je op het punt je definitieve opleidingskeuze te maken en heb je nog een belangrijke vraag? Heb je onze online open dagen gemist en wil je graag nog meer weten over onze mbo-opleidingen? Kom dan naar onze Informatieavond. De informatieavond is geen open dag. Wel kun je al je vragen stellen over onze mbo-opleidingen en school en kun je samen met een van onze ambassadeurs of voorlichters een rondje door de school maken. Weet je het daarna zeker, dan kun je je tijdens de informatieavond gelijk aanmelden voor de mbo-opleiding van jouw keuze! De informatieavond is op dinsdag 29 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Heb jij je al aangemeld voor een opleiding en wil jij nog een kijkje nemen in de school? Meld je dan aan voor een rondleiding in de school.

Volwassenen
Ook voor volwassenen zijn er diverse scholingsmogelijkheden. Wil jij als volwassene een (mbo-)opleiding of cursus volgen, maar heb je de juiste nog niet gevonden? Wij adviseren en helpen je op dinsdag 29 juni graag bij het maken van de juiste studiekeuze, natuurlijk geheel vrijblijvend.

In verband met de huidige coronamaatregelen vragen we je:

  • Een mondkapje te dragen
  • 1,5 meter afstand te houden
  • Thuis te blijven bij klachten
  • Maximaal één persoon uit eigen huishouden mee te nemen
  • Je handen te desinfecteren bij binnenkomst

Kies welke vestiging jij wilt bezoeken