Check alvast in voor de Open Dag

Op 24 januari en 25 januari (alléén op Urk) maak je kennis met de vele mbo-opleidingen die we aanbieden. En wie kunnen het beste vertellen over studeren bij ROC Friese Poort? Onze eigen studenten natuurlijk! Zij vertellen je graag wat ze van hun opleiding vinden. De route die ze hebben gevolgd om te komen waar ze nu staan. Welke leuke projecten of stages ze hebben gedaan. Maar ook dingen die ze soms minder leuk vinden. Alles om jou een goed beeld te geven van de mogelijkheden bij ROC Friese Poort en je te helpen de juiste mbo-opleiding te kiezen. 

Waarom alvast inchecken?
We helpen je graag met het maken van de juiste studiekeuze. Om dit te doen, registreren we een aantal gegevens van je via onderstaand incheckformulier. Dan kunnen we je na de Open Dag op de hoogte houden van bijvoorbeeld andere informatiemomenten of beleefdagen. Inchecken is niet verplicht wel handig. 

Ik wil starten in het schooljaar
Interesses (je kunt maximaal 3 keuzes aanvinken)

Nadat je bent ingecheckt, ontvang je een e-mail van ons met een barcode (als bijlage en in een PDF). Bewaar deze e-mail goed, want de barcode heb je tijdens de Open Dag nodig. Je kunt ervoor kiezen de registratie op papier (geprint) mee te nemen, maar je kunt het ook gewoon op je telefoon aan ons tonen. Maar net wat jij handig vindt! 

We scannen je barcode tijdens de Open Dag en daarna ontvang je een goodiebag van ons met handige informatie, leuke verrassingen én een gratis WiFi-code. Heb je je niet van te voren aangemeld dan kun je dat tijdens de Open Dag nog doen.

Moeten mijn ouders zich apart aanmelden?
Nee hoor, alleen jij hoeft je aan te melden. Neem je een vriend of vriendin mee die ook een mbo-opleiding wil volgen, dan is het handig dat hij/zij zich wel aanmeldt.

Ik heb geen bevestiging ontvangen, wat nu?
Mocht je niks van ons horen, check dan eerst je spam-box of neem contact met ons op via 0900 - 8 996 996 of info@rocfriesepoort.nl Je kunt ook altijd op de Open Dag zelf nog inchecken.