Terug

Groots banenevent 25 september 2019 Emmeloord

maandag 09 september 2019

Zoek je een (bij)baan of stage? Kom 25 september naar het banenevent in Emmeloord.

Op woensdag 25 september 2019 is er een groot banenevent in Emmeloord. Onder het motto 'Banenpoort - op weg naar werk!' presenteren vijfenveertig werkgevers zich aan werkzoekenden uit Noordoostpolder en Urk. Het event is een initiatief van de WerkCorporatie en UWV die er samen met de gemeenten Noordoostpolder en Urk, ROC Friese Poort, Bedrijven Actief Noordoostpolder en de Ondernemers Vereniging Groendorpen een groot werkevent van maken.

Voor iedereen die toe is aan een nieuw baan
Met dit groots opgezette evenement krijgen alle inwoners in Noordoostpolder en Urk de kans om interessante werkgevers te ontmoeten. Jong en oud, zonder of met baan: iedereen is welkom op het event. Het event start om 16.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Neem wel een CV mee, zodat werkgevers snel kunnen zien of er een match mogelijk is.

Activiteiten

  • Laat een profielfoto maken voor je cv of LinkedIn - er zijn kappers en visagistes aanwezig voor de laatste check van je haar en make-up
  • Laat je cv checken
  • Workshop Een Leven Lang Ontwikkelen - tijdens de workshop nemen wij je mee in de toekomst van een Leven Lang Ontwikkelen. Wat betekent dit nu eigenlijk voor jou? Wat zijn 21ste-eeuwse vaardigheden en wat kan ik daarmee?

Banenpoort