Terug

Finale STAR Awards

19 april 2021 om 16:00

Op 19 april is de finale van de STAR Awards

De STAR Awards is de verkiezing waarbij uitblinkende studenten, docenten en BPV-bedrijven van ROC Friese Poort in de schijnwerpers worden gezet.

Op 19 april is de finale van de STAR Awards. De jury ontmoet de finalisten. Onze studenten presenteren een lifestream waarin alle finalisten in het zonnetje gezet worden.

De stemmen bepalen samen met het oordeel van de jury welke finalist de STAR van de categorie wordt. Vervolgens worden de winnaars van de categorieën bekend gemaakt en worden de STAR Awards uitgereikt! 

Mis het niet! Houd onze website en de socials in de gaten!

Vervolg

  1. De winnaar van de categorie ambassadeur van het jaar gaat door naar de verkiezing landelijke ambassadeur mbo.
  2. De winnaar van de categorie project van het jaar wordt genomineerd voor de LC Awards. Daarnaast worden er in deze categorie twee wildcards uitgereikt die ook doorgaan naar de LC Awards. De LC Awards is een initiatief van de Leeuwarder Courant. Het is een regionale verkiezing voor excellente projecten voor alle onderwijsinstellingen in de omgeving en vindt plaats in juni.
  3. De winnaar van de categorie BPV bedrijf van het jaar wordt ingeschreven voor het beste leerbedrijf/praktijkopleider van Nederland.
  4. De winnaar van de categorie docent van het jaar gaat door naar de landelijke Leraar van het jaar verkiezing.