Terug

DuurzaamDoen livestream: Duurzaam bouwen doe je met BIM & CLT

11 maart 2021 om 10:30

Op donderdag 11 maart 2021 praten Syds Wiersma van Friso Bouwgroep en Paul Oerlemans van Konwood je bij over duurzaam bouwen. Deze lezing wordt aangeboden in samenwerking met ROC Friese Poort Centrum Duurzaam, ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen, Energy College RIF Gas 2.0, Installatiewerk Noord, Techniek Nederland en OTIB.

Digitaal bouwen
BIM is de manier om foutvrij met prefab elementen op een efficiënte manier te bouwen met alle betrokken partijen. Met het digitale 3D model bereid je de bouw tot in de puntjes voor en lever je een model waarmee prefab elementen in de fabriek geautomatiseerd gemaakt worden. Syds Wiersma vertelt u over de dagelijkse praktijk van digitaal bouwen en de voordelen van BIM.

Bouwen met hout
Paul Oerlemans neemt ons mee in de hedendaagse houtwereld. Hij gaat in op vragen welke betrekking hebben op de unieke eigenschappen de duurzaamheid, circulariteit en toepassingen.

Voor wie?
Deze lezing is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de digitale transitie in de bouw en het bouwen met hout. Vanuit zijn eigen vakgebied of interesse.

Programma
10.30 uur Start livestream met Roeland Westra
10.35 uur Syds Wiersma van Friso Bouwgroep
10.55 uur Paul Oerlemans van Konwood
11.25 uur Vragen en afsluiting

Waar
De livestream is vanuit de theaterzaal van ROC Friese Poort in Sneek

We nodigen u van harte uit om deze lezing via onderstaande link bij te wonen op donderdag 11 maart 2021 van 10.30 – 11.30 uur

Klik hier voor de livestream

We zien graag wie allemaal aanschuiven.