Drachten, Burgemeester Wuiteweg

In hartje centrum vind je onze locatie Burgemeester Wuiteweg. Dicht bij bedrijven en ondernemers. Dat treft want op deze locatie vind je alle commerciële en logistieke opleidingen voor jongeren. Voor volwassenenonderwijs vind je hier alles van Economie en Ondernemen. De bus stopt er om de hoek en horeca, bibliotheek of museum voor de nodige inspiratie zijn op loopafstand. In dit gebouw zelf zijn overigens ook genoeg ruimtes om je rustig terug te trekken.  

Adres

Burgemeester Wuiteweg 22
9203 KK Drachten

Postbus 15
9200 AA Drachten

Openingstijden

Werkdagen 08:00 - 17:00 uur


Diensten

School-restaurant
Bushalte
Gratis Wi-Fi

Paragrafen

Neem alvast een kijkje in Drachten

Creativiteit en lekker eten

Wanneer je de studenten van Drachten hun gang laat gaan, ontstaan de mooiste dingen. Zo is er de creativiteit vanuit de OntwerpFBRK. Met hun fotografen, Av-specialisten, podiumbouwers en mediavormgevers draaien zij zo een festival of expositie in elkaar. Als je iets wilt eten, klop je aan bij studentenrestaurant KIEM. Hier bereiden en serveren studenten Horeca en Hospitality Management de lekkerste gerechten. Bijzonder is ook onze nieuwste opleiding Sustainable Hospitality Management >> https://www.rocfriesepoort.nl/scholieren/richtingen/management-opleidingen-horeca/sustainable-hospitality-management

Praktijklocaties

Onze studenten leren ook op praktijklocaties in Drachten. Zo krijgen studenten Podium- en Evenemententechniek les in Poppodium Iduna. En sommige lessen Economie en Ondernemen zijn in het centrum van Drachten, midden tussen de bedrijven. In 2022 openen wij ook een locatie in ziekenhuis Nij Smellinghe.

Ontdek Drachten

Bekijk alle jongerenopleidingen in Drachten

Bekijk alle volwassenenopleidingen in Drachten

Persoonlijke aandacht

Samen zorgen we ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt in Drachten. Met een opleiding die past bij wat jij leuk vindt én veel persoonlijke aandacht en begeleiding. We staan voor je klaar. Je bent van harte welkom in Drachten!  

Contactmomenten

Economie en Ondernemen

Meeloopdag
13 april 2023 om 12:00
Drachten, Burgemeester Wuiteweg
VMBO 2, VMBO 3, VMBO 4, HAVO en MBO
  • Commercieel medewerker
  • E-commerce specialist
  • Junior accountmanager
  • Logistiek medewerker
  • Logistiek teamleider
  • Marketing and Communication Specialist
  • Ondernemer handel
Meld je aan