Terug

Cursus Google AdWords wordt cursus Google Ads

woensdag 10 oktober 2018

Met Google Ads richt Google zich nu ook op kleinere organisaties met een kleiner budget, die door middel van 'smart campaigns' meer tijd overhouden voor hun core business.

Wil jij in 7 avonden leren hoe je met Google Ads (SEA) een online advertentiecampagne kunt opzetten, inrichten, optimaliseren en meetbaar maken? En daarmee meer relevante bezoekers naar je website krijgt? En tevens je Google certificaten halen? Meld je dan nu aan voor de cursus Google Ads (AdWords)!

Op 27 juni 2018 is Google Ads geïntroduceerd als de vernieuwde en verbeterde Google AdWords. Met Google Ads richt Google zich met name op kleine organisaties tot grote bedrijven. Voor grote multinationals heeft Google het Google Marketing Platform en Google Ad Manager ontwikkeld.

Met Google Ads wil Google hun technologieën bij alle klanten onder de aandacht brengen, inclusief kleine bedrijven met over het algemeen een kleiner budget. Door middel van 'smart campaigns' verwacht Google dat kleinere bedrijven meer tijd overhouden voor hun core business en het adverteren aan Google kunnen overlaten. Binnen enkele minuten kunnen meerdere advertenties ingericht worden. Dit kan op korte termijn leiden tot een conversie. Vanaf 24 juli 2018 is Google begonnen met uitrollen van de wijzigingen. De meeste wijzigingen zijn doorgevoerd en de URL is gewijzigd in ads.google.com.

Google AdWords>Ads