0900 8 996 996
(normaal tarief)

Bureau TAB

ROC Friese Poort heeft in elke vestiging een bureau waar je terecht kunt voor vragen over je opleiding en extra ondersteuning bij je opleiding: Bureau TAB. TAB staat voor Traject, Advies en Begeleiding. Het kiezen van de juiste opleiding en een goed verloop van je opleiding vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij in elke vestiging een Bureau TAB.

Wanneer kun je bij Bureau TAB terecht?
Ben je op zoek naar een opleiding maar kan je geen keuze maken? Twijfel je of je de juiste opleiding hebt gekozen of zit je niet lekker in je vel vanwege privé omstandigheden? Ben je dyslectisch en wil je hierbij ondersteuning of een dyslexiepasje? Dan kan Bureau TAB misschien iets voor je betekenen. Maar ook een chronische ziekte of sporten op topniveau kunnen een aanleiding zijn voor extra begeleiding. Samen met je studieloopbaanbegeleider en een medewerker van Bureau TAB ga je op zoek naar een oplossing die bij jou past. Bij Bureau TAB kun je een aantal gesprekken voeren, een training volgen of een doorverwijzing krijgen. We zoeken samen met jou naar de juiste manier om je te helpen en te begeleiden. Het doel is om te zorgen dat jij met plezier en succes een opleiding volgt en afrondt die bij je past.

Zijn er kosten verbonden aan Bureau TAB?
Voor studenten van ROC Friese Poort zijn de diensten van Bureau TAB gratis. Indien je (nog) geen student bent kun je tegen betaling gebruik maken van deze diensten.

Contactgegevens per vestiging
Heb je vragen over de diensten van Bureau TAB of wil je graag gebruik maken van deze diensten? Neem dan contact met je studieloopbaanbegeleider of mail naar de opleidingsmanager van Bureau TAB op jouw vestiging. Je bent altijd welkom bij Bureau TAB!

Leeuwarden Wilaarderburen

(058) 265 52 00

mvdmeulen@rocfriesepoort.nl

Leeuwarden Anne Wadmanwei

(058) 265 52 00

mvdmeulen@rocfriesepoort.nl

Dokkum Birdaarderstraatweg   

(058) 265 57 00

mvdmeulen@rocfriesepoort.nl

Leeuwarden Egelantierstraat          

(058) 265 52 00

mvdmeulen@rocfriesepoort.nl

Sneek Harste   

(0515) 48 16 00

ahbakker@rocfriesepoort.nl

Emmeloord Espelerlaan           

(0527) 63 48 00

thgiesen@rocfriesepoort.nl

Urk Lange Riet

(0527) 63 49 00

thgiesen@rocfriesepoort.nl

Drachten Splitting (0512) 76 77 00 ardejong@rocfriesepoort.nl