0900 8 996 996
(normaal tarief)

Beleefdagen

Om je te helpen de juiste keuze te maken organiseert ROC Friese Poort speciaal voor jou Beleefdagen. De Beleefdagen vinden plaats in de periode tussen de herfstvakantie en de meivakantie. Je kunt op verschillende momenten bij ons terecht:

Vierdejaars vmbo'ers en mbo'ers
Meeloopdagen

Loop een dag mee met een opleiding bij ROC Friese Poort. Tijdens de meeloopdag ervaar je hoe het er bij de opleiding aan toe gaat. Je krijgt een goed beeld van de opleiding, je toekomstige beroep en de school. 
Meelopen kan in de periode tussen de herfstvakantie en de meivakantie.

Let op! Wegens grote belangstelling kun je je tot 26 februari aanmelden voor een Meeloopdag Handhaver Toezicht en Veiligheid. 

Meld je hier aan voor een van onze Meeloopdagen.

Derdejaars vmbo'ers
Doe-dagen
In het derde jaar van het vmbo heb je misschien al een idee welke vervolgopleiding voor jou interessant is. Tijdens een Doe-dag maak je kennis met de verschillende mbo-opleidingen die ROC Friese Poort aanbiedt. Ook kun je alvast even sfeer proeven in de school. Aanmelden voor een Doe-dag verloopt via je decaan.

Meld je hier aan voor de Doe-dagen in Sneek 2017-2018. De doe-dag van Uniformberoepen is vanaf Sneek met een bus te bezoeken! Meld jij je hier voor aan, dan kan je vanaf de Harste in Sneek naar de vestiging in Emmeloord.
 

 
 
Tweedejaars vmbo'ers
sectororiëntatie dagen

In het tweede jaar van het vmbo heb je misschien al wel een idee welke richting je op wilt, maar welke opleidingen daarbij horen? Geen idee! Tijdens de Sectororiëntatiedagen maak je kennis met de verschillende mbo-opleidingen die ROC Friese Poort aanbiedt. Ook kun je alvast even sfeer proeven in de school. 

Heb je vragen over onze Beleefdagen?
Neem dan contact op met één van onze decanen of bel met de ROC Friese Poort informatielijn 0900 8 996 996 (iedere werkdag bereikbaar van 8.30 uur - 16.00 uur - normaal tarief).