Beleefdagen

Wij helpen je graag de juiste opleiding te kiezen.

Vanaf maandag 16 maart tot en met vrijdag 8 mei vinden er geen fysieke onderwijsactiviteiten plaats op onze locaties. De gebouwen zijn in deze periode dicht voor studenten.

Dit betekent dat ROC Friese Poort voorlopig geen Beleefdagen organiseert. Je kunt je hiervoor op dit moment dan ook niet meer aanmelden. 

Alle geplande Beleefdagen (doedagen en meeloopdagen) komen nu ook te vervallen. Mocht je je aangemeld hebben voor een Beleefdag in de komende periode, tot 6 april, dan ontvang je hierover persoonlijk bericht. Houd er rekening mee dat er enige vertraging kan zijn in deze berichtgeving. Wij doen ons uiterste best iedereen zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van onze activiteiten. Houd daarom ook onze website in de gaten voor de actuele informatie. 

Vierdejaars vmbo'ers en mbo'ers
Meeloopdagen

Loop een dag mee met een opleiding bij ROC Friese Poort. Tijdens de meeloopdag ervaar je hoe het er bij de opleiding aan toe gaat. Je krijgt een goed beeld van de opleiding, je toekomstige beroep en de school. 

Derdejaars vmbo'ers
Doe-dagen

Als je in het derde jaar van het vmbo zit, is het mogelijk om een Doe-dag te volgen. Je bezoekt dan een richting/opleiding die je misschien wel wilt kiezen na je examen op het vmbo. Tijdens een Doe-dag doe je een activiteit om een goed beeld te krijgen van de richting/ opleiding. Ook kun je dan alvast sfeer proeven in de school.

Tweedejaars vmbo'ers
Sectororiëntatie dagen

In het tweede jaar van het vmbo heb je misschien al wel een idee welke richting je op wilt, maar welke opleidingen daarbij horen? Geen idee! Tijdens de Sectororiëntatiedagen maak je kennis met de verschillende mbo-opleidingen die ROC Friese Poort aanbiedt. Ook kun je alvast even sfeer proeven in de school.