0900 8 996 996
(normaal tarief)

Beleefdagen

Om je te helpen de juiste keuze te maken organiseert ROC Friese Poort speciaal voor jou Beleefdagen. De Beleefdagen vinden plaats in de periode tussen de herfstvakantie en de meivakantie. Je kunt op verschillende momenten bij ons terecht:

Tweedejaars vmbo'ers
Sector Oriëntatiedagen
Tijdens de Praktische Sectororiëntatiedagen (PSO-dagen) maak je kennis met het mbo en hoe de mbo-opleidingen aansluiten op jouw vmbo-opleiding en sectorkeuze. Deelname en aanmelden verloopt via je eigen decaan.
 
Derdejaars vmbo'ers
Doe-dagen
In het derde jaar van het vmbo heb je misschien al een idee welke vervolgopleiding voor jou interessant is. Tijdens een Doe-dag maak je kennis met de verschillende mbo-opleidingen die ROC Friese Poort aanbiedt. Ook kun je alvast even sfeer proeven in de school. Aanmelden voor een Doe-dag verloopt via je decaan.

->Helaas zijn alle Doe-dagen 2016-2017 al geweest en kun je je nu niet meer aanmelden. 

 
Vierdejaars vmbo'ers en mbo'ers
Meeloopdagen
Loop een dag mee met een opleiding bij ROC Friese Poort. Tijdens de meeloopdag ervaar je hoe het er bij de opleiding aan toe gaat. Je krijgt een goed beeld van de opleiding, je toekomstige beroep en de school. 
Meelopen kan in de periode tussen de herfstvakantie en de meivakantie. Je kunt via onze decanen aangeven dat je graag eens mee zou willen lopen (selecteer de decaan van de vestiging/opleiding waar je mee wilt lopen).
Zij hebben de volgende gegevens van je nodig:

  • Naam
  • Adres + postcode
  • Woonplaats
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Opleiding + gewenste niveau waar je mee wilt lopen
  • Vooropleiding, school waar je je vooropleiding volgt/gevolgd hebt + naam decaan.

Let goed op dat je de juiste gegevens invult, dan kunnen we contact met je opnemen als dat nodig is. 

Heb je vragen over onze Beleefdagen?
Neem dan contact op met één van onze decanen of bel met de ROC Friese Poort informatielijn 0900 8 996 996 (iedere werkdag bereikbaar van 8.30 uur - 16.00 uur - normaal tarief).