0900 8 996 996
(normaal tarief)

Beleefdagen

Om je te helpen de juiste keuze te maken organiseert ROC Friese Poort speciaal voor jou Beleefdagen. De Beleefdagen vinden plaats in de periode tussen de herfstvakantie en de meivakantie. Je kunt op verschillende momenten bij ons terecht:

Tweedejaars vmbo'ers
Sector Oriëntatiedagen
Tijdens de Praktische Sectororiëntatiedagen (PSO-dagen) maak je kennis met het mbo en hoe de mbo-opleidingen aansluiten op jouw vmbo-opleiding en sectorkeuze. Deelname en aanmelden verloopt via je eigen decaan.
 
Derdejaars vmbo'ers
Doe-dagen
In het derde jaar van het vmbo heb je misschien al een idee welke vervolgopleiding voor jou interessant is. Tijdens een Doe-dag maak je kennis met de verschillende mbo-opleidingen die ROC Friese Poort aanbiedt. Ook kun je alvast even sfeer proeven in de school. Aanmelden voor een Doe-dag verloopt via je decaan.

Wil je deelnemen aan een Doe-dag in Sneek? Dit schooljaar ben je welkom op de volgende data:
Dinsdag 14 februari - 13.30-15.30 uur - Handel en Ondernemerschap, Zorg, Maritieme Techniek
Woensdag 1 maart - 13.30-15.30 uur - IT en Media, Horeca, Bouw, Uiterlijke Verzorging (in Emmeloord), Uniformberoepen (in Emmeloord)
Donderdag 9 maart - 13.30-15.30 uur - Techniek (Werktuigbouwkunde), Welzijn, Techniek (Elektrotechniek/Mechatronica), Economie en Administratie

Je kunt je vanaf 23 januari digitaal aanmelden. Aanmelden kan tot een week voor de Doe-dag. Bekijk alvast de lesbrief van de Doe-dagen in Sneek

 
Vierdejaars vmbo'ers en mbo'ers
Meeloopdagen
Loop een dag mee met een opleiding bij ROC Friese Poort. Tijdens de meeloopdag ervaar je hoe het er bij de opleiding aan toe gaat. Je krijgt een goed beeld van de opleiding, je toekomstige beroep en de school. 

Voor deelname aan een Meeloopdag kun je je digitaal aanmelden. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en word je door één van onze collega's uitgenodigd. Ook de decaan van je huidige school informeren we over je aanmelding.
 

Heb je vragen over onze Beleefdagen?
Neem dan contact op met één van onze decanen of bel met de ROC Friese Poort informatielijn 0900 8 996 996 (iedere werkdag bereikbaar van 8.30 uur - 16.00 uur - normaal tarief).