0900 8 996 996
(normaal tarief)

Bedrijfsschool voor jongeren/volwassenen

werken, leren en verdienen

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen heeft een aantal bedrijfsscholen opgericht waarin jij als jong talent wordt opgeleid tot vakspecialist.

Wij verzorgen diverse gespecialiseerde (mbo-)opleidingen en werken en leren trajecten. Je kunt op basis van een leer-arbeidsovereenkomst aan de slag bij een technisch hooggewaardeerd leerbedrijf uit de regio. In overleg met het leerbedrijf wordt een passend traject samengesteld. 

In tegenstelling tot een regulier BBL-traject zorgt de bedrijfsschool voor instructie, begeleiding, examinering en andere verplichtingen met betrekking tot beroepspraktijkvorming, zodat het leerbedrijf hier geen omkijken naar heeft. Binnen de bedrijfsschool word je door ervaren leermeesters uit de praktijk opgeleid tot specialist. Naast de verplichte leerstof leer je bedrijfs-/ branchespecifieke onderdelen. De praktijkopdrachten voer je uit in de bedrijfsschool. En binnen het leerbedrijf wordt je volledig ingezet voor de werkzaamheden daar.

  • In een collectieve bedrijfsschool sluiten meerdere bedrijven aan en worden medewerkers in een gezamenlijk scholingstraject opgeleid tot vakspecialist.
  • Als jouw (toekomstig) werkgever medewerkers wil scholen binnen een bedrijfsschool op maat, stellen wij in overleg een passend scholingstraject samen.

Interesse?
Zowel leerlingen als bedrijven kunnen hun belangstelling voor een opleidingsplaats melden. Neem hiervoor contact met ons op.

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden binnen een bedrijfsschool of een dagje meelopen?
Neem dan contact met ons op.