0900 8 996 996
(normaal tarief)

Basisaanbod begeleiding

ROC Friese Poort heeft voor alle studenten een basisaanbod voor begeleiding. Gedurende de opleiding kan uw zoon of dochter bij verschillende personen terecht.

Studieloopbaanbegeleider (SLB)
Uw zoon of dochter krijgt aan het begin van de opleiding een studieloopbaanbegeleider toegewezen. De studieloopbaanbegeleider begeleidt uw zoon of dochter bij de studievoortgang.

(Vak)docent
Een docent geeft les aan groepen. Een docent begeleidt uw zoon of dochter tijdens de opleiding.

BPV-begeleider
De BPV-begeleider (stagebegeleider) helpt uw zoon of dochter bij de BPV (stage). De BPV-begeleider komt zo nu en dan op bezoek bij het stagebedrijf om te kijken hoe het uw zoon of dochter vergaat.

Vertrouwenspersoon
Uw zoon of dochter kan terecht bij een vertrouwenspersoon als hij of zij vragen heeft die hij of zij liever niet met de docent of studieloopbaanbegeleider wil bespreken.

Decaan
Uw zoon of dochter kan bij een decaan terecht voor vragen over studiekosten, OV-jaarkaart, beroepskeuze en een vervolgopleiding.

Bureau TAB
Alle vestigingen van ROC Friese Poort kennen een Bureau TAB (Bureau Traject Advies en Begeleiding). Bij Bureau TAB kan uw zoon of dochter terecht als hij of zij vastloopt tijdens de opleiding.