0900 8 996 996
(normaal tarief)

Themabijeenkomst Zorg en Welzijn

Datum: woensdag 18 april 2018 15:30 tot 17:30

ROC Friese Poort biedt u een aantal themabijeenkomsten aan om de verbinding met BPV-bedrijven te versterken. Wij hebben te maken met wendbaar onderwijs. Dat betekent dat we onze studenten, zowel op school als stage, optimaal opleiden tot waardevolle mensen, inzetbaar in elke organisatie. Samen met u, als BPV-bedrijf, kunnen we dat bereiken! 

De themabijeenkomsten zijn bedoeld om ondersteuning te bieden aan werkbegeleiders, stagecoördinatoren en andere geïnteresseerden. Een aantal bijeenkomsten wordt op een andere locatie georganiseerd. Hierdoor is het mogelijk een 'kijkje in de keuken' te nemen van een andere organisatie. Want een ontmoeting leidt tot inzicht en meer kennis, oftewel: van elkaar kunnen we leren! 

Themabijeenkomst 18 april 2018 
Wie komt er wanneer bij jou stagelopen? Tijdens deze bijeenkomst staat de communicatie tussen ROC Friese Poort en de BPV-bedrijven centraal over de plaatsing van stagiaris. 

15.30 uur - 16.00 uur Inloop met koffie/thee
16.00 uur - 17.30 uur Start inhoudelijk thema

Locatie: 
ROC Friese Poort Drachten
Splitting 21-23, gebouw C

Meer informatie en/of aanmelden
Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst of wilt u zich hiervoor aanmelden, stuur een e-mail naar projectverbindingdrachtenMZVV@rocfriesepoort.nl