0900 8 996 996
(normaal tarief)

Eventweek Leeuwarden Midden yn 'e Mienskip

Datum: maandag 04 juni 2018 08:00 tot vrijdag 08 juni 2018 17:00

Creaparty / Elfwegentocht / Skelterrace / Opening FP Lounge / DNA project / FP-talks / Workshop advocaat Anker / Yoga op het water / Innovatielag / Minisymposium vernieuwing in de zorg / rembrandteske foto expo / Cyber Awareness / Filmcollectief Natte Haring / Q&A Magnificance / Planeet Escher

In onze vestiging in Leeuwarden vindt deze week de Midden yn'e Mienskip Eventweek plaats. Tijdens deze Eventweek (festival) vervallen de reguliere lessen zodat onze studenten en collega's een week lang kunnen genieten van inspirerende workshops, kunst en theater, sport, muziek, sprekers, maar ook kunnen deelnemen aan diverse community service learning activiteiten (CSL). De festivals worden aangekleed met diverse podia, tenten, foodtrucks etc. 

MIDDEN YN 'E MIENSKIP

ROC Friese Poort wil verbonden zijn met de regio en ‘midden yn’e mienskip’ staan. Met het project Midden yn’e Mienskip haakt ROC Friese Poort aan bij de ambitie van Leeuwarden/Fryslân als Culturele Hoofdstad van Europa 2018 (LF2018). Met betekenisvolle projecten en inspirerende samenwerkingen willen wij studenten mooie leerervaringen bieden. Van eventweken op school tot het meewerken aan projecten uit het bidbook tot het uitvoeren van maatschappelijk betekenisvolle projecten. Om zo studenten net dat beetje extra mee te geven voor hun persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap. En niet alleen in 2018, maar ook daarna. In de samenwerking met onze partners in de regio gaan we voor een duurzame relatie.