0900 8 996 996
(normaal tarief)

Eindexpositie "ERROR"

Datum: vrijdag 15 juni 2018 14:00 tot 19:00

Derdejaars studenten van de opleiding Mediavormgever – Art en Design organiseren samen de eindejaarsexpositie 'ERROR'. Bij de expositie laten zij hun kunstwerken zien waar zij de afgelopen weken mee bezig zijn geweest, van bewerkte fotografie, houtbewerking tot schilderen op groot canvas.

Thema ‘ERROR’
Het thema van de expositie is ‘ERROR’. “Wij hebben tijdens dit eindexamen diverse ‘Error’ momenten ervaren. Het was soms een enorme chaos in ons hoofd, zoveel te doen. We wilden een thema waarin een ieder z’n draai kon vinden. Bij ‘ERROR’ past veel kleur en storing en daarmee kun je mooie dingen bedenken en maken. Daarom hebben we voor dit thema gekozen”, aldus studente Lara Jeanne de Vries.

Organiseren van A tot Z
De expositie is een afstudeeropdracht van de mbo-opleiding Mediavormgever Art en Design. De studenten zijn de afgelopen weken bezig geweest om alles tot in de puntjes te regelen. Lara Jeanne: “In groepjes kregen we allen een opdracht. Het ene groepje was bijvoorbeeld was verantwoordelijk voor de financiën en de ander voor promotie. Het was een enorme klus, maar het is gelukt! We hebben met elkaar een mooie expositie neergezet. Ook was het een leuk en zeer leerzaam project waarbij je veel met elkaar moet samenwerken. Ik heb na 3 jaar mijn medestudenten nog beter leren kennen. Je verrast elkaar met leuke ideeën.”

Benieuwd naar het werk van deze studenten? 
Je bent vrijdag 15 juni a.s. van harte welkom bij ROC Friese Poort in Drachten (gebouw A)!