0900 8 996 996
(normaal tarief)

Bijeenkomst Wendbaar & waardevol in de zorg

Datum: donderdag 27 september 2018 12:30 tot 17:00

De sector Zorg en Welzijn is constant in beweging en onderhevig aan sterke veranderingen en innovaties. Zorgprofessionals worden geconfronteerd met uitdagingen als het gaat om het werven van nieuwe medewerkers en het binden en boeien van personeel. ROC Friese Poort gaat met genodigden en andere partners uit het werkveld deze uitdagingen aan.

ROC Friese Poort organiseert daarom voor genodigden de bijeenkomst Wendbaar & Waardevol in de Zorg op donderdag 27 september 2018. Tijdens deze bijeenkomst worden bezoekers uitgedaagd om samen met ons en andere netwerkpartners de zorg van de toekomst en de toekomst van de zorg wendbaar vorm te geven.

Hoofdspreker Jan van Setten - Wendbare & waardevolle organisaties: SHI(F)T HAPPENS
Jan van Setten is een veelgevraagd spreker en auteur over (persoonlijk) leiderschap en organisatieverandering. Hij levert handvatten die het denken omzetten in doen, op een manier die bij u en uw organisatie past. Hoe gaat u om met dynamische en complexe veranderingen? Dagelijks wendbaar zijn en doen is daarbij de enige constante. Het lerend en zelfsturend vermogen van medewerkers speelt een belangrijke rol in een wendbare organisatie. Als we zorgen dat we de Fun in ons Functioneren houden en de Focus op datgene waar we voor staan en gaan, creëren we met elkaar de volgende ShiFt richting een wendbare en waardevolle organisatie. Door de plezierige mix van humor, energie en inhoud blijf je tot het einde geboeid tijdens de lezing van Jan van Setten.

Inspiratiesessies
Na de plenaire lezing van Jan van Setten zijn er twee rondes met inspiratiesessies met keuze uit thema’s als arbeidsmarktinnovatie, technologische ontwikkelingen in de zorg, een leven lang ontwikkelen, digitale weerbaarheid en positieve gezondheid. De sessies worden verzorgd door onder meer Aethon, GGD, Health Hub, Werken en Leren Fryslân en Jan van Setten. 

Locatie
Van der Valk Hotel Sneek, Burgemeester Rasterhofflaan 1, 8606 KZ Sneek

Aanmelden
Genodigden kunnen zich aanmelden via het online aanmeldformulier. Na aanmelding volgt begin september een e-mail met de keuzemogelijkheden voor de inspiratiesessies.