24 uur koken

Studenten Horeca en Hospitality Management koken 24 uur voor het goede doel

Reserveer een tafel! 24 uur koken

Studenten Horeca en Hospitality Management gaan 12 en 13 december 24 uur koken voor het goede doel. De studenten koken samen met onze leerbedrijven waar we mee samenwerken of waar onze studenten hun stage volgen. 
In acht shifts serveren zij een 6-gangen diner inclusief bijpassende wijnen en een aperitief.
De opbrengst van de kookmarathon gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds. 

Het diner vindt plaats in het Drachtster Restaurant NU, Leidijk 49. 

TijdPrijs
12.00 - 15.00€ 50.-
15.00 - 18.00€ 50.-
18.00 - 21.00€ 50.-
21.00 - 00.00€ 50.-
00.00 - 03.00€ 40.-
03.00 - 06.00€ 35.-
06.00 - 09.00€ 35.-
09.00 - 12.00€ 50.-

Bedrijven
De studenten Horeca en Hospitality Management koken niet alleen. Dit doen zij samen met verschillende bedrijven uit de regio. 
Als partners bij dit project zijn verbonden: